ویدئو پروژکتور آموزشی و برد هوشمند مدارس

یک برد هوشمند تعاملی (Interactive Whiteboard)، بدون توجه به نوع یا برند، می تواند چهار ابزار ارائه درس را همزمان در خود داشته باشد. از برد هوشمند می توان به عنوان یک تخته وایت برد معمولی، یک صفحه نمایش پروژکتور، یک کپی برد (وایت برد الکترونیکی ) و یا یک تخته هوشمند تعاملی در هنگام اتصال به رایانه و پروژکتور استفاده کرد.

البته تنها در صورت استفاده به عنوان یک برد هوشمند، کارایی واقعی این ابزار آموزشی مشخص می شود. یک پروژکتور، صفحه دسکتاپ یک کامپیوتر یا لپ تاپ را بر روی برد هوشمند پخش می کند و به مدرس اجازه می دهد تا یک برنامه کاربردی را با استفاده از قلم هوشمند، انگشت یا ابزارهای مشابه به جای تایپ کردن بر روی صفحه کیبورد یا کلیک کردن با ماوس کنترل نماید. به علاوه اطلاعات نمایش داده شده بر روی برد هوشمند برای استفاده های بعدی قابل ذخیره هستند.

تصویری از برد هوشمند تعاملی در یک مدرسه

برد هوشمند به طور معمول بر روی یک دیوار یا بر روی یک پایه نصب می شود. صفحه نمایش تنها می تواند نرم افزاهای کامپیوتر را نمایش دهد، بلکه، با اتصالات مناسب، صفحات وب و ویدئو ها، فرق ندارد که بر روی دی وی دی، VHS یا سی دی رام باشد را نمایش دهد.اساسا با استفاده از برد هوشمند این ابزار آموزشی جایگزین استفاده از اورهد، دستگاه پخش کننده ویدئو و تلویزیون و … می گردد.

ترجمه و تالیف:lomenz.com

 مطلب پیشنهادی

ویدئو پروژکتور آموزشی و اداری 
فواید استفاده از ویدئو پروژکتور در کلاس
ویدئو پروژکتور آموزشی و برد هوشمند مدارس
3 نکته اساسی در انتخاب ویدئو پروژکتور آموزشی برای مدارس، دانشگاه ها و …

 

0 0 رای ها
رتبه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
نظر شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x